WiZ Connected - Inteligentné osvetlenie

Inteligentné osvetlenie

trio wiz

Svietidlá TRIO s technológiou WiZ umožňujú fascinujúce a inovatívne nastavenia osvetlenia, ktoré je možné individuálne riadiť, programovať a ovládať. Inteligentné ovládanie osvetlenia poskytuje neobmedzené možnosti na vytvorenie želanej atmosféry pre každú príležitosť - či už prostredníctvom aplikácie, hlasového ovládania, diaľkového ovládania a bežného nástenného vypínača.

 

Majte všetko pod kontrolou

Patentovaná technológia WiZ vám umožní plne ovládať všetky vaše svetlá, či už je to prostredníctvom WiFi, mobilných dátových sietí, infračerveného diaľkového ovládania alebo vašich existujúcich vypínačov. Tým, že vám dáva viac spôsobov ovládania, ste rozmaznavaný množstvom možností ako chcete komunikovať so svetlom.

 

POKROČILÉ HLASOVÉ OVLÁDANIE

 works-with-siri-shortcuts  works-with-alexa  works-with-the-google-assistant

 

V minulosti ste museli získať inteligentný reproduktor, ako je Google Home, Apple HomePod alebo Amazon Echo Dot skôr, ako ste mohli využívať možnosti ovládania hlasu so svietidlami.

Teraz s Google Assistant a novo vydaným Siri Shortcuts na iOS 12, môžete ovládať svoje svetlá prostredníctvom akéhokoľvek smartfónu. Či už ste doma s inteligentnými reproduktormi alebo pri práci s telefónom, môžete ovládať svoje svetlá hlasom.

 

 

IFTTT

 works-with-ifttt    

 

Vďaka cloudu sa svetlá WiZ ľahko integrujú s väčšinou ostatných pripojených systémov, takže môžete použiť spínače z iných obľúbených aplikácií.

WiZ už má 100+ populárnych appletov IFTTT dostupných na https://ifttt.com/wiz.

 

VIACERÍ UŽÍVATELIA

WIZ má výkonný systém pre viacerých používateľov s tromi rôznymi úrovňami prístupových práv na viacerých miestach WiZ:

  • Majitelia môžu meniť nastavenia a ovládať svetlá vo všetkých svojich lokalitách WiZ - pokiaľ majú internetové pripojenie.
  • Hostia môžu využívať kontrolu nad svetlom, keď sú v rovnakej sieti WiFi - ale nebudú môcť meniť žiadne nastavenia.
  • Dočasní hostia majú rovnaké povolenia ako obyčajní hostia ... ale stratia prístup po určitom časovom období, na ktoré sa dostanete - každý z nich môže byť iný!

 

 

OVLÁDANIE NADIAĽKU

Zapnite svetlá vo vašej domácnosti z vašej kancelárie a naopak. Môžete dokonca ovládať svoje zariadenie WiZ zďaleka, aj z mesiaca. Pokiaľ máte prístup na internet, môžete robiť to, čo chcete robiť so svojimi svetlami - aj keď tam nie ste fyzicky.

 

"HUB" - PREMOSTENIE NIE JE POTREBNÉ

Každé WiZ svetlo má svoj vlastný mozog - 32-bitový procesor s WiFi - pre inteligentnejšiu automatizáciu, preto sú svetlá priamo, neustále a spoľahlivo pripojené k cloudu pre aktuálne nastavenia a nastavenia bez závislosti na rozbočovači alebo moste.

Riešenia na trhu závisia od mosta spojeného s neustálym spracovaním dát z inteligentných zariadení. Tieto externé „mozgy“ sú spojovacie body, ktoré ovládajú nie-smart žiarovky, ktoré vytvárajú niekoľko rizikových miest v systéme riadenia osvetlenia. A mosty sú jedinými bodmi zlyhania s vysokým bezpečnostným rizikom.

Okrem dodatočných nákladov, most potrebuje viac času na počiatočné nastavenie systému osvetlenia. Bezmostová architektúra WiZ, Vám umožní okamžite si vychutnať akékoľvek individuálne svetlo WiZ. Vaše súkromie je chránené prostredníctvom anonymného prihlasovania a šifrovaného pripojenia TLS 1.2.

 

 

WiZ DNA

 

  64000-whites  64 000 odtieňov bielej  16-million-colors  16 miliónov farieb
 white-light-modes  dynamic-light-modes

WiZ prináša úplnú flexibilitu s 64 000 odtieňmi bielej a prednastavenými režimami pohodlia. Vaše oči si zaslúžia správnu teplotu a intenzitu svetla, aby ste sa mohli sústrediť na obrazovku prenosného počítača, prečítať si časopis alebo sa postupne pripraviť na posteľ.

the-wiz-dna

Stiahnite si bezplatnú aplikáciu WiZ a vychutnajte si jeden z najmodernejších systémov na ovládanie svetla pre vašu domácnosť, firmu alebo pracovisko.

 

 

Viac informácii o WiZ Connected nájdete na ich oficiálnej stránke.

wiz_logo

 

 Autor článku:

Mgr. art. Martin Jabrocký

www.designjabrocky.com